Elena Udrea, despre cazul Marianei Rarinca: CSM să analizeze și să sancționeze, nu să ascundă gunoiul sub preș

Data publicării:
elena udrea buna pentru romania - fb

Foto: Facebook

„După experiența a 72 de zile petrecute în arest preventiv, fără să fiu vinovată, sau în orice caz, fără să fi fost găsită vinovată de ceva, am promis că voi încerca să mă opun abuzurilor făcute în numele justiției, indiferent împotriva cui se întâmplă. Cazul Marianei Rarinca este dovada faptului că am avut dreptate când am spus că ținta nedreptăților poate fi orice cetățean, nu doar eu, om politic presupus a priori vinovat. De aceea este nevoie de reacția celor de bună credință, care nu doresc să gireze prin tăcerea ori nepăsarea lor consolidarea unui sistem bazat pe teroarea cătușelor, care reduce la tăcere trimițându-l la beci pe oricine își permite să îl critice.

Pentru că un om a stat șase luni la pușcărie fără să fie vinovat, îndurând umilințe și suferințe pe care cei mai mulți nu aveți cum să vi le imaginați, cineva trebuie să plătească. Nu eu trebuie să spun cine, este treaba CSM-ului să analizeze și să sancționeze, iar nu să încerce să ascundă gunoiul sub preș în timp ce pune pumnul în gură celor care au curaj să vorbească despre erorile magistraților.

Însă noi suntem cei care nu numai că avem dreptul, avem de fapt obligația să nu lăsam ca nevoia de justiție a societății să ducă la abuzurile celor care ar trebui să înfăptuiască justiția”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Dupa experienta a 72 de zile petrecute in arest preventiv, fara sa fiu vinovata, sau in orice caz, fara sa fi fost...

Posted by Elena Udrea on Thursday, May 28, 2015
Citiți și: Răspunsul lui Klaus Iohannis la cererea lui C.P.Tăriceanu de a le demite pe L.C.Kovesi și L.Stanciu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri