Ruxandra Dragomir, după ce a vizitat-o pe Elena Udrea: „Face sport și arată foarte bine”

Data publicării:
10955535 385257301660919 593529963943288770 n

Ruxandra Dragomir a declarat, după ce a vizitat-o pe Elena Udrea în arest, că aceasta citeşte şi scrie mai multe scrisori pe care urmează să le trimită, precizând doar că mai multe informaţii despre persoanele cărora le sunt adresate aceste scrisori vor fi comunicate prin postările de pe pagina de Facebook a acesteia, scrie Mediafax.

Ruxandra Dragomir a mai spus că speră că vineri a venit pentru ultima dată la Elena Udrea în arest, susţinând că aceasta nu ar mai trebui să rămână încarcerată întrucât nu este un pericol public.

Ea a mai afirmat că Elena Udrea speră în continuare că va fi eliberată, mai ales că ea nu le-a spus judecătorilor să o considere nevinovată, ci doar că vrea să îi schimbe arestul preventiv cu arestul la domiciliu: „Sper din tot sufletul să iasă, pentru că eu, v-am spus, o consider nevinovată. Elena nu a cerut judecătorilor să o considere nevinovată, decât atunci când se va discuta pe fond, doar a cerut această măsură mai blândă, şi anume cea a arestului la domiciliu, care mi se pare firească”.

Întrebată dacă Elena Udrea face sport în arest, Ruxandra Dragomir a spus: „Face sport, asta pot să vă spun cu siguranţă, şi arată şi foarte bine”. De asemenea, întrebată cum apreciază Elena Udrea faptul că Dorin Cocoş a obţinut eliberarea din arest într-o primă fază, Ruxandra Dragomir a spus: „La cum o cunosc eu şi ştiu că este un om bun, cred că se bucură”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri