Băsescu despre reținerea lui Olteanu – un trofeu major reținut de DNA fără sprijinul SRI

Data publicării:
basescu-3

Într-o postare pe facebook, Traian Băsescu a spus că Bogdan Olteanu este un “trofeu major” reţinut de DNA. Fostul președinte apreciază procedura aplicată de DNA în cazul lui Olteanu, fără documente din dosar date presei, fără spectacolul sosirii la DNA transmis în direct, fără spectacolul ieşirii din DNA încătuşat şi transmis în direct de toate televiziunile de ştiri

Un comunicat sec despre acuzaţii şi fără ... “cu sprijinul SRI” .

Băsescu mai spune că ''nu s-au regizat condiţii pentru ca acuzatul să fie judecat de popor, să se creeze presiune pe judecători în vederea arestării preventive, acuzatului i s-au respectat dreptul constituţional la apărare şi dreptul la imagine”.
De aceea acţiunea DNA, mai arată fostul șef al statului, este credibilă şi exclude suspiciunea că DNA face un joc politic.
''Vor trece ani mulţi până când pseudo-justiţia de sub sigla de pe sediului DNA, practicată în 2015 şi începutul lui 2016, să fie ştearsă de pe obrazul justiţiei, chiar dacă poporul a aplaudat frenetic'', a declarat Traian Băsescu despre reținerea lui Bogdan Olteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri