Porcul, cioara şi privighetoarea în Senat. Aleșii s-au certat pe tema vacanței electorale

Data publicării:
porc cioara privighetoare

Liberalul Puiu Hașotti a povestit o fabulă cu o cioară, o privighetoare și un porc mistreț, a cărei morală este: „nu-mi pare rău că mi-ai scos un ochi, cucoană cioară, îmi pare rău că m-a judecat un porc mistreț”.

„Îmi pare rău că m-a judecat dl. Hașotti”, i-a răspuns Liviu Bumbu.

Disputa care a generat schimbul de replici pigmentat cu fabule s-a iscat în momentul în care senatorii au luat în discuţie programul din perioada campaniei electorale. Liberalii s-au lansat în acuzaţii adresa Puterii.

„UNPR, pentru cei care nu știu, sunt inițialele la partidul... ăăă... na că și eu am uitat. Nu e, UNPR este partidul dlui Oprea, ca să fim cinstiți”, a spus Puiu Hașotti.

De la o vreme încoace, dl. Hașotti își cam pierde măsura, adică nu este prima dată când face aprecieri peiorative la adresa UNPR-ului. La ora aceasta PNL mai este partidul principiilor liberale și al marilor bratieni sau este partidul unui dictator mic?”, i-a replicat Liviu Bumbu.

„Am sperat că sunt nume atăt de mari care nu pot încăpea în minți și guri atât de mici. Azi am avut deziluzia să constat că nu este așa. Brătienii încap în gura oricui”, a ripostat Tudor Barbu.

Pai așa... să știți că e o poveste fără sfârșit,” a intervenit președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri