Sfatul premierului Victor Ponta pentru copiii prezenți la Palatul Victoria

Data publicării:
victor ponta - gov 4

 

Am înțeles că azi vorbiți voi. Eu doar vă salut, vă spun bine ați venit în această clădire — era să zic casă a Guvernului, pentru că o casă unde nu sunt copii e o casă goală din punctul meu de vedere. Astăzi în sfârșit are și suflet. Vă rog doar să folosiți fiecare ocazie pentru a fi ascultați. Eu, deși ajung foarte târziu acasă, atunci când ajung nu vorbesc, ci ascult ceea ce îmi spun Irina sau Andrei. Mă cam ceartă că nu prea înțeleg întotdeauna și nu sunt foarte cuminte să fac ceea ce îmi spun ei, dar încerc, fac progrese în această direcție. Îmi exprim speranța că, dacă tot sunteți la Guvern — aici se vorbește mult și nu se face întotdeauna suficient de mult — poate faceți voi mai mult în această zi iar noi vă suntem recunoscători că ne mai ajutați să trecem de la vorbe la fapte”, a spus prim-ministrul, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta a participat joi la evenimentul „Azi Vorbim Noi”, organizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, alături de Consiliul Elevilor și UNICEF România, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Cu această ocazie a fost lansat „Ghidul Copiilor pentru Adulții care decid Viitorul lor — Politicieni, Guvernanți, Lideri Formali sau Informali”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri