Start furat în campania pentru locale

Data publicării:
gabriel mutu campanie electorala cu minioni 09 10 2015

Cum rezultatul alegerilor interne din PSD nu mai e de mult un mister, din moment ce Liviu Dragnea e unicul candidat, unii social-democraţi îşi văd de propria campanie electorală. Senatorul Gabriel Mutu se vrea şef la Primăria Sectorului 6, iar printre aliaţii săi se numără ... personajele de desene animate.

Gabriel Mutu, senator PSD: Bună dimineaţa, copilaşi dragi. Vă aştept în parcul Drumul Taberei, alături de cei doi minioni Bob si Kevin, să faceţi fotografii magnetice, să vă bucuraţi de ele şi de, bineinţeles, forţa lor de a fi... nebunatici.

Urmaşul lui Marian Vanghelie la şefia PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea vrea să preia şi funcţia de edil. Pe lângă corturile electorale care-i promovează candidatura, Cristian Rizea duce o campanie intensă pe Facebook. S-a ocupat şi de electoratul de vârsta a treia, astfel că a aranjat vizite la Parlament şi la mănăstri pentru sute de pensionari.

Un alt posibil candidat la funcţia de primar al sectorului 5, liberalul Ovidiu Raeţchi a luat la pas străzile, se opreşte să discute cu oamenii despre problemele lor şi participă la acţiuni de ecologizare.

Un alt penelist, Marius Rogin, se visează primar în sectorul 4 şi a început deja să distribuie fluturaşi în care apare preşedintele Klaus Iohannis.

Actualul primar al sectorului, Cristian Popescu Piedone, proaspăt membru UNPR, nu ratează nici o acţiune cu potenţial electoral. Printre acestea, Zilele Recoltei şi tăierea tortului, alături de cuplurile care sărbătoresc nunta de aur.

Aspirant la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi îşi promovează conceptul "Bucureşti Sănătos" prin dezbateri publice, discuţii cu bucureştenii şi postări pe Facebook.

Tot pe internet îşi face campanie şi Nicolae Robu, care îşi mai doreşte un mandat în fruntea primăriei Timişoara.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei: Zilele trecute a fost finalizată clădirea clinicii de dermatologie. Un alt subiect fierbinte. Da, este un subiect fierbinte. Ați spus corect!

Nicolae Robu are propria televiziune online, unde şefa sa de cabinet joacă rolul reporterului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri