Traian Băsescu, nou atac pe Facebook: „Liberalul roșu vrea să joace până la capăt partitura scrisă de plagiator”

Data publicării:
traian basescu sedinta csat - presidency

„Liberalul roşu şi românii din diaspora

Am văzut şi auzit declaraţiile „liberalului roşu” cu referire la mici şi bere sau la vânzarea voturilor pe care ar face-o românii din străinătate.

Este evident că nu ştie nimic despre cele 5,2 milioane de români trăitori în afara frontierelor care n-au plecat la muncă de bine ce le era, care au sufletul pârjolit de dorul de casă şi sunt cetăţeni români .

El crede că totul se tranzacţionează, inclusiv sufletul sau dragostea de ţară. Şi pentru că vorbeşte de cumpărat voturi, o să-i amintesc că, în 2008, când a distrus finanţele ţării pentru a cumpăra voturi cu bani publici (ce ironie ca tocmai el să vorbească de cumpărat voturi), ţara a fost salvată chiar de remiterile românilor din diaspora, pe care acum îi desconsideră.

Pe 16 noiembrie 2014, românii din diaspora au catalizat votul împotriva imposturii. Probabil “liberalul roşu” vrea să joace până la capăt partitura scrisă de plagiator.

Partidele politice au obligaţia să le asigure exercitarea dreptului la vot. Altfel, riscă o reacţie imprevizibilă a electoratului în 2016.

Oare de ce PSD-iştii lui Ponta şi PNL-liştii lui Iohannis, cot la cot, în Parlament, au respins legea votului prin corespondenţă iniţiată de Eugen Tomac? O fi un USL deghizat ?

Pe mine, personal, nu mă mai interesează voturile, dar ţara da, iar românii din diaspora sunt parte din ţară. Lăsaţi-i să voteze”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Liberalul roşu şi românii din diasporaAm văzut şi auzit declaraţiile “liberalului roşu“ cu referire la mici şi bere sau...

Posted by Traian Băsescu on Friday, April 17, 2015

Atacul fostului președinte vine după ce în presă au apărut declarații făcute de Călin Popescu Tăriceanu în cadrul seminarului „Organizarea alegerilor în străinătate, experienţa franceză”. Potrivit b1.ro, Tăriceanu a declarat că românii din diaspora „sunt capabili să își vândă votul pe un mic și o bere”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri