Vicepreşedinte PNL, mesaj către colegii de partid: Să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu începem lupte intestine!

Data publicării:
robu

Dragi colegi de Partid Naţional Liberal, deopotrivă cei proveniţi din PNL-ul istoric şi cei proveniţi din PDL

Am obţinut, duminică, 16.11.2014, ÎMPREUNĂ, o mare victorie: am reuşit să dăm României primul Preşedinte liberal, în persoana d-lui Klaus Iohannis.

Ne-am bucurat şi ne bucurăm în continuare şi merităm asta, din plin!

Trebuie, însă, să rămânem cu picioarele pe pământ şi să înţelegem că, pt. ca victoria să nu rămână doar una simbolică, ci să aducă acel maibine aşteptat de milioanele de cetăţeni care şi-au pus speranţele în noi, avem extrem de multe lucruri de făcut.

Trebuie, în primul rând, ca fiecare dintre noi, la locul nostru de muncă, în mod egal în sectorul public sau în cel privat, să dăm satisfacţie celor ce au aşteptări de la noi, producând rezultate şi nu vorbe, fiind cinstiţi, corecţi, harnici, competenţi şi eficienţi.

Trebuie, apoi, să avem înţelepciunea să nu începem lupte intestine, pt. adjudecarea de poziţii în partidul rezultat în urma fuziunii, ci să trecem la etapa de omogenizare şi consolidare a acestuia, la funcţionalizarea sa ca un tot unitar.

Pe de altă parte, ca partid majoritar în opţiunile electoratului, noi, Partidul National Liberal, trebuie să acţionăm pt. ca într-un anumit orizont de timp -în opinia mea: cel devreme în februarie 2015 şi cel târziu după alegerile parlamentare din 2016-, să preluăm guvernarea României, pt. a ne pune în practică programele, dând, astfel, satisfacţie deplină celor ce ne-au votat. Pt. că ei n-au votat numai pt. un altfel de Preşedinte al României decât cel propus de PSD, ci, tacit, şi pt. o altfel de guvernare decât cea oferită de PSD.

Evident, în tot acest răstimp, trebuie să preluăm atâta putere câtă putem prelua dar în acelaşi timp şi exercita ONORABIL, cu rezultate, în administraţia publică locală.”, a scris pe Facebook Nicolae Robu, vciepreşedinte PNL şi primar al Timişoarei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri