Victor Ponta: După publicarea discuţiei pe tema CAS, nu voi mai avea cu Băsescu discuţii nepublice

Data publicării:
victor ponta ioana ptrescu la cotroceni pe tema cas

 

Efectul pervers al acelei mici satisfacţii de o zi a domnului Băsescu de a da publice discuţiile de la Cotroceni între domnia sa, cu mine şi cu doamna Petrescu, efectul pervers este acela că eu niciodată, cât o să fiu prim-ministru şi domnul Băsescu preşedinte, nu mai am discuţii nepublice cu domnia sa, că nu ştiu dacă mă înregistrează. Poate mă înregistrează la telefon, poate mă înregistrează cu o cameră ascunsă, cu ceva, aşa încât eu cu domnul Băsescu, cât mai are din mandat, o sută de zile, o sută şi ceva, eu nu mai am discuţii nepublice şi nu din vina mea, că înainte am avut o mulţime de discuţii nepublice, cum e şi normal să existe între preşedinte şi prim-ministru, dar după momentul acela, pe baza relei-credinţe dovedite, ca să zic aşa, eu nu mai am discuţii nepublice cu Băsescu, am discuţii cu martori, înregistrate şi transmise publicului nu când vrea Traian Băsescu, ci tot timpul”, a spus Victor Ponta la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

Preşedintele a dat publicităţii, luna trecută, discuţia sa cu premierul și ministrul de Finanțe pe tema reducerii CAS.Victor Ponta spunea că s-au certat şi că Traian Băsescu a avut un ton bădărănesc. Replica preşedintelui e una video! O premieră absolută în România.

Despre aceste înregistrări, premierul a spus că discuția a fost înscenată, apoi că engleza vorbită de șeful statului l-a indus în eroare. Despre această întâlnire de la Cotroceni, însă, specialiștii în comunicare au spus că Victor Ponta și Ioana Petrescu s-au comportat ca doi studenți care nu cunosc materia, dar nu vor să spună „nu știu”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri