O pistă de biciclete din Timişoara trece printre stâlpi de înaltă tensiune

Data publicării:
stalp

Deși lucrările s-au întins pe mai bine de doi ani, pista e acum o provocare pentru bicicliști, căci în unele locuri se îngustează la mai puțin de 40 de centimetri.

Printre miile de biciclişti din Timişoara, care fac zilnic slalom pintre stâlpii de pe pistă, îl găsim pe Daniel Opris.

Daniel Opris, biciclist: „Dacă se poate deasupra stâlpului cumva levitând, nu știu ce cred constructorii care au realizat această capodoperă. Dezamăgitor, mai ales având în vedere că e o lucrare făcută pe bani publici”.

Oamenii care locuiesc în zonă se uită cu groază la bicicliștii pentru care mersul pe două roți e acum o adevărată probă de măiestrie.

Autoritățile locale spun că au cerut firmei care a făcut pista să rezolve problemele. Mai ales că întreg proiectul a costat municipalitatea 6 milioane de lei.

Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei: „Este aproape imposibil să realizezi o pistă de biciclete, în condițiile astea nu realizezi pista de biciclete, nu te adaptezi cu lățimea pistei la situația din teren”.

Lucrările de reabilitare la strada din Timișoara ar trebui încheiate anul acesta. Autoritățile locale spun că nu vor recepţiona proiectul până când nu se rezolvă problema pistelor de biciclete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri