Capitala își schimbă, din nou, bordurile. Lucrările au început pe Bulevardul Elisabeta și continuă pe Bulevardul Eroilor

Data publicării:
borduri buc

Zeci de muncitori lucrează la schimbarea bordurilor pe bulevardul Eroilor din Capitală.

Primăria Capitalei schimbă bordurile chiar şi unde nu este nevoie. De exemplu, cele vechi, de ciment, de pe bulevardul Eroilor sunt înlocuite deşi nu par să aibă vreo problemă.

Mulţi dintre oamenii care locuiesc în din zonă cred că banii daţi pe noile borduri puteau fi folosiţi în alte scopuri.

„Aici, în zona asta, abia s-au schimbat acum un an sau doi”, spune o femeie.

Avem o dambla care se numeşte bordură şi garduri.

O porcărie! Păi asta ne lipsea? Puteam să facem și altceva, ca nu mai spun de pasajele începute și neterminate că înjură toți șoferii”, este de părare un bărbat.

Şi în centrul Capitalei se fac acelaşi tip de reparaţii.

Administraţia Străzilor din Capitală susţin că nu există un program de înlocuire a bordurilor şi că, de fapt, lucrările vin la pachet cu refacerea carosabilului. Prima zonă în care s-au schimbat anul acesta bordurile a fost Bulevardul Elisabeta. Granitul de la marginea trotuarelor a costat cinci milioane de lei, fără să fie schimbat şi asfaltul.

Nu ştiu cât costă toate lucrările astea, pentru că lucrările petrecute pe marile bulevarde s-au încheiat deja. În orice caz, eu personal am folosit borduri de pe vremea domnului Videanu. Şi mai am până în 2030”, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu

În 2011, Primariei Capitalei a încheiat un acord, pe patru ani, cu 11 firme care să se ocupe de întreţinea arterelor principale din Bucureşti. Valoarea totală a contractului care expiră anul viitor este de peste 430 de milioane de euro.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri