Poliţia face cercetări în cazul furtului de bijuterii din casa actriţei Stela Popescu

Data publicării:
Stela Popescu
Foto: Agerpres

 

Foto: Agerpres

Poliţistul de proximitate din zona în care locuieşte Stela Popescu a contactat-o pe actriţă ca să îi explice cum poate depune o plângere în cazul de furt despre care a vorbit în presă. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Române, actriţa a spus că va face acest demers imediat cum se va întoarce în Capitală.

Stela Popescu a declarat marţi, pentru News.ro, că Poliţia „s-a sesizat degeaba”, pentru că aceasta este „o problemă de acum doi ani, pe care a stârnit-o televiziunea, că n-are ce să comunice cu oamenii”.

Nu are nicio legătură chestia asta. Mi-a dat telefon un sectorist că vrea să stea de vorbă cu mine. Ce să-ţi povestesc! Acum doi ani n-au găsit-o şi acum şi-au adus aminte... E o prostie asta”, a spus Stela Popescu.

Actriţa a adăugat că se va întâlni cu poliţistul joi şi că nu crede în succesul anchetei.

O să vină la mine joi să vorbească cu mine. Şi o să îi spun că e o chestie care nu are nicio valoare. Atunci când a reclamat Mirabela, atunci trebuia să ia măsuri. Femeia a fugit în străinătate. Ce să îi mai facă, unde să o caute?”, a mai spus Stela Popescu.

Stela Popescu a precizat că îi lipsesc un inel, o pereche de cercei şi un ceas scump şi că incidentul reprezintă pentru ea „o învăţătură de minte”, pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni.

Actriţa a mai spus că nu a încercat să o contacteze pe femeie, care se află în prezent în străinătate. „Probabil că fură şi acolo!”, a spus Stela Popescu.

Poliţia Română arată că în cazul cântăreţei Mirabelei Dauer ancheta a fost preluată de DIICOT şi este vorba despre altă categorie de infracţiuni, care vizează fraude cu carduri bancare.

Le recomandăm tuturor persoanelor care se consideră victimele ale unor infracţiuni să sesizeze în cel mai scurt timp Poliţia, pentru ca făptuitorii să poată fi identificaţi şi să fie traşi la răspundere în situaţia în care sesizarea se confirmă”, a declarat comisarul-şef Ramona Dabija, şeful Biroului de presă al IGPR. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri