Protest în faţa Primăriei Capitalei

Data publicării:
protest primarie

Zeci de bucureşteni, care până in week-end-ul trecut băteau mingea, pedalau ori jucau tenis pe bulevardul Kiseleff, s-au înghesuit pe trotuarul din faţa Primăriei Capitalei.

Bogdan Ocnaru, reporter Digi24: „Sunt nemulțumiţi şi spun că municipalitatea nu a avut niciun motiv serios pentru care să anuleze acele evenimente. Susţin că în ultimii şapte ani, în fiecare week-end de vară, au făcut sport pe şoseaua Kiseleff.”

Edilul Capitalei susține că a redat artera șoferilor. Ulterior primarul a anunțat că bulevardul va intra pentru patru luni într-un program edilitar-gospodăresc. Acum, Gabriela Firea critică firma care organiza evenimentele sportive.

Gabriela Firea, primar Capitală: „Protocolul cu aceasta societate comercială a fost încălcat şi nu de către Primăria Generală a Capitalei. Ar fi trebuit ca toate materialele sportive care sunt folosite să fie donate unor şcoli, lucru care nu s-a întâmplat decât în primul an. Minorii care participau la acest eveniment trebuiau să fie însoţiţi de părinţi sau să aibă un acord scris din partea părinţilor şi nu s-a întâmplat acest lucru, avem dovezi.”

Conducerea societăţii nu a vrut să comenteze criticile, iar protestatarii, prinși într-un joc pe care nu-l găsesc deloc sportiv, cer să li se respecte drepturile

Protestatar: „Haideți să filmaţi maşinile parcate ilegal pe trotuare. Doamna primar nu a văzut aceste ilegalităţi, nu a văzut că aici drepturile pietonilor sunt încălcate.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri