Birouri de lux zburătoare. Cum se transformă clasa business din avioanele companiei Qantas

Data publicării:
qantas business clas

Pentru pasagerii care nu au frică de înălţime zborul poate fi o experienţă foarte relaxantă. Nu şi pentru cei care au de terminat un proiect important şi sunt nevoiţi să muncească inclusiv în aer. Dacă tot au de muncă, măcar să stea confortabil. Aceasta pare a fi ideea de la care a pornit compania aeriană australiană Qantas în momentul în care a decis să regândească interiorul avioanelor Airbus A330. La clasa business, pasagerii vor avea un adevărat birou şi locuri mult mai confortabile decât în avioanele de serie.

FOTO: quantas.com.au

„Am ascultat ce este important pentru clienţi, am proiectat fotolii ergonomice cu cel mai ridicat nivel de confort, intimitate şi cu un design intuitiv. Rezervele noastre de la clasa business vor oferi fotolii prefect plate cu acces direct la culoar pentru fiecare client. Este spaţiu suficient pentru a mânca în timp ce continuă să muncească. Este un lucru important pentru clienţii noştri de la clasa business. Există şi suficient spaţiu pentru diversele dispozitive electronice pe care oamenii le iau în călătorii”, explică o reprezentantă a companiei.

FOTO: quantas.com.au

Cei de la Qantas reinventează clasa business după ce chiar ei au inventat-o, în 1979. Dar în ultimii ani, companiile aeriene din Orientul Mijlociu, îndeosebi Emirates, au fost cele care s-au străduit cel mai tare să transforme locurile de la clasa business în colţuri ale luxului şi confortului.

Dar, cum oamenii de afaceri şi directorii marilor companii îşi petrec o mare parte din timp călătorind, companiile aeriene din întreaga lume au înţeles că amenajarea clasei business este foarte importantă.

De exemplu, cea mai nouă aeronavă a celor de la China Airlines a fost dotată cu scaune care se transformă în canapele, o zonă pentru degustare de ceaiuri, o cafenea şi chiar un bar. Iar, împătimiţii de citit au la dispoziţie o bibliotecă cu volume în chineză şi engleză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri