Fosta soţie a lui DSK se destăinuie. Anne Sinclair spune că fostul director al FMI nu e un violator

Data publicării:
Clipboard06

În mai 2011, când toate televiziunile de pe mapamond îl arătau pe directorul FMI de la acea vreme încătuşat şi urcat într-o maşină de poliţie, soţia sa Anne Sinclair i-a fost alături.

Dominique Strauss-Khan fusese acuzat de viol de o cameristă a unui hotel din New York şi ridicat dintr-un avion pentru a fi dus în arest.

Anne Sinclair a suţinut atunci şi susţine în continuare că fostul director al FMI nu este un violator: „N-am crezut niciodată, nu cred acest lucru şi ştiu că nu e aşa. A fost şi convingerea procurorului din New York”.

Dominique Strauss-Kahn a scăpat în cele din urmă de acuzaţii, după ce procurorul a recunoscut că nu are suficiente probe împotriva sa, iar cea care îl acuza şi-a tot schimbat declaraţiile. Cariera sa se încheiase, însă. La fel şi viaţa alături de Anne Sinclair, care chiar dacă l-a susţinut în timpul anchetei, nu a acceptat ceea ce a făcut.

Cred că este un comportament prostesc, incoerent, cel pe care Dominique l-a putut avea în contextul în care se pregătea de nişte alegeri. Cred că a fost un lucru infantil şi nu s-a ridicat la înălţimea omului care credeam că este şi nici la înălţimea destinului la care visa”, a spus Anne Sinclair.

În vara lui 2012, Anne Sinclair s-a despărţit de Dominique Strauss-Kahn, după o căsnicie de aproape 22 de ani.

„Tot ce vă pot spune este că am lăsat aceste lucruri în urma mea. Şi că, din fericire, viaţa mea privată a redevenit privată”, a spus ea.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri