Întâlnire de afaceri. Șeful Siemens, la reședința lui Vladimir Putin de lângă Moscova

Data publicării:
Putin Joe.Kaeser mediafax 1

Vladimir Putin și Joe Kaeser / Foto: Mediafax

Președintele Federației Ruse a primit „un vot de încredere” din partea uneia dintre cele mai mari companii din Europa, scrie Wall Street Journal.

Vladimir Putin și Joe Kaeser au apărut împreună în fața jurnaliștilor și au vorbit despre „relația economică specială” dintre Rusia și Germania, adaugă sursa citată.

Siemens face afaceri cu Moscova încă din 1853, când compania germană a pus la punct prima rețea telegrafică a țarului Rusiei.

Siemens este prezent în Rusia din 1853. Vrem să menținem dialogul chiar și în actualele vremuri politice dificile. Pentru noi, dialogul este parte a unei relații de lungă durată”, a declarat Joe Kaeser.

Acesta i-a mulțumit lui Putin pentru organizarea întâlnirii de miercuri și l-a lăudat pentru organizarea Jocurilor Olimpice de la Soci, eveniment la care Siemens a asigurat transportul cu trenul.

Cele 2,17 miliarde de euro obținute de Siemens din afacerile cu Federația Rusă, de la începutul anului fiscal până în septembrie 2013, reprezintă 2,9% din veniturile totale ale companiei germane. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri