Tânăra care se afla alături de Boris Nemţov când a fost asasinat declară că nu a văzut nimic suspect

Data publicării:
boris nemtov facebook

Nu s-a întâmplat nimic suspect”, a declarat luni Duriţkaia pentru postul de televiziune Dojd TV, relatează Russia Today în pagina electronică.

Ea a precizat că nu a văzut faţa asasinului şi nu a recunoscut modelul maşinii folosite de acesta. Nu am văzut nimic. Când m-am întors am văzut doar o maşină deschisă la culoare care demara, a povestit tânăra.

Duriţkaia a adăugat că a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a raportat crima la poliţie.

Ancheta în cazul uciderii politicianului Boris Nemțov, un critic aprig al lui Vladimir Putin, înaintează greu. Multe dintre camerele de supraveghere din zonă nu funcţionau în noaptea asasinatului, inclusiv cele patru aflate pe podul pe care acesta a fost împuşcat. Străzile din jurul Kremlinului sunt împânzinte de camere, dar în seara de vineri, săptămâna trecută, au fost dezactivate pentru reparaţii. În aceste condiții, singurele înregistrări pe care le are poliţia sunt neclare. Momentul crimei a fost surprins, de la mare distanță, şi de o cameră a unui post de televiziune.

Boris Nemţov a fost împuşcat mortal vineri noaptea, pe podul Bolşoi Moskvoreţki, în apropiere de Kremlin. Conform anchetatorilor, asasinul a tras şase focuri de armă, omorându-l pe Nemţov pe loc, în timp ce femeia care îl însoţea pe acesta, fotomodelul ucrainean Anna Duriţkaia, nu a fost rănită.

Citiți și: Marș funerar cu zeci de mii de oameni la Moscova
Vladimir Putin i-a transmis un mesaj de condoleanţe mamei lui Boris Nemţov
Ultimul interviu al lui Boris Nemţov: "Când puterea e concentrată în mâinile unui singur om, totul sfârşeşte cu o catastrofă absolută"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri