Paul McCartney, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei Beatles

Data publicării:
beatles

 

Foto: Facebook

Fostul membru Beatles a povestit că a început să bea mult după ce trupa din Liverpool a decis să se despartă în 1970, după cum a povestit în cadrul programului 'Mastertapes' difuzat sâmbătă.

"A fost foarte greu să faci ceva după Beatles. Ce mai putea urma? Eram deprimat. Și încă sunt. E greu să te desparți de prieteni de o viață, așa că am început să beau", a povestit el, citat de Agerpres.

Trupa Beatles s-a destrămat oficial în 1970 după lansarea albumului 'Let it be'.

"Afacerile ne-au despărțit", a recunoscut McCartney, care spune că despărțirea i-a provocat o depresie pentru că nu știa dacă va mai continua să facă muzică. Pentru un timp a plecat în Scoția unde a început să bea.

McCartney a povestit că prima lui soție, Linda, a fost cea care l-a determinat să depășească această situație și să formeze o nouă trupă, 'Wings'.

"Nu a fost o trupă bună, lumea spunea că Linda nu putea să cânte la clape, ceea ce era adevărat", a povestit Paul.

În declarațiile acordate BBC, McCartney s-a declarat însă cu sufletul împăcat pentru că și-a îmbunătățit relațiile cu John Lennon, înainte ca acesta să fie asasinat la New York, în decembrie 1980.

El a povestit de asemenea că rivalitatea cu Lennon l-a ajutat să creeze cele mai bune compoziții muzicale ale sale.

Programul 'Mastertapes' a fost înregistrat într-un studio al BBC din centrul Londrei unde Beatles au cântat câteva succese ale lor din anii 60.

În publicul care a asistat la înregistrare s-au aflat și celebrități, precum Brad Pitt și Noel Gallagher, iar numeroși spectatori au putut să-i pună întrebări lui McCartney.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri