Prejudiciul pentru folosirea neautorizată a mărcii "Steaua București", stabilit la 36,8 milioane euro

Data publicării:
5744254c95f9cf1024aed28a

„Toate măsurile și demersurile CSA 'Steaua București', inclusiv constatările și concluziile la care ajunge Comisia special constituită în decembrie 2015 la nivelul decizional al structurilor cu atribuții ale MApN, vor fi aduse transparent și prompt la cunoștința publicului. Nu a fost, astfel, luată vreo decizie care să implice schimbarea situației actuale la nivelul fotbalului profesionist. Două sunt obiectivele majore aflate în atenția prioritară a Ministerului Apărării Naționale și a CSA 'Steaua București': crearea condițiilor optime pentru performanța fotbalistică stelistă și respectarea riguroasă a exigențelor impuse de legislația în vigoare. Măsurile pentru susținerea primului obiectiv menționat implică parcurgerea unor proceduri legale și administrative deloc puține și ușoare. De îndată ce se vor materializa primele rezultate, acestea vor fi anunțate în același spirit de transparență urmat până acum”, precizează CSA Steaua.

În prezent, Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua București' derulează o serie de activități pentru valorificarea mărcii 'Steaua București', conform evaluărilor prezentate.

„Prin urmare, măsurile promovate pentru susținerea optimă a fotbalului stelist se derulează în paralel cu demersurile de valorificare a patrimoniului propriu, pe care CSA 'Steaua București' e obligat prin lege și hotărârile judecătorești pronunțate să le întreprindă. Prin dialog, comunicare și bună credință a tuturor celor interesați, cele două piste de lucru ar trebui să conducă la soluții durabile și corecte, în interesul sportului”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri