Adrian Ungur s-a calificat pe tabloul principal de la BRD Năstase Țiriac Trophy

Data publicării:
adrian ungur

Adrian Ungur a acces pe tabloul principal de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Jucătorul nostru l-a învins pe cehul Jaroslav Pospisil în ultimul tur al calificărilor. Ungur şi-a adjudecat primul set cu 6 la 4. Actul secund s-a desfăşurat după un scenariu similar şi s-a încheiat tot cu scorul de 6 la 4 pentru român. În turul I, Adrian Ungur îl va întâlni pe Vaşek Pospisil, favorit numărul cinci al competiţiei

„Cu ajutorul publicului, care a fost destul de numeros, surprinzător pentru mine, am reușit să intru în meci, să mă mișc din ce în ce mai bine și să câștig. E prima dată când îl bat pe Pospisil”, spus Adrian Ungur.

Patrick Ciorcilă n-a reuşit să treacă de turul I. Românul a câştigat cu 6 - 2 primul set al întâlnirii cu Serghei Stakhovski, dar le-a cedat pe următoarele două, cu 2 - 6 şi 1 - 6.

La dublu, Victor Hănescu şi Andrei Pătrui au părăsit competiţia tot după un meci. Cei doi au fost învinşi de perechea Butorac - Klaasen cu 6 - 1, 7 - 6.

Nici Florin Mergea n-a avut mai mult noroc. A făcut pereche cu austriacul Oliver Marach, dar au pierdut cu un dublu 3 - 6, în faţa lui Knowle şi Pospisil. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri