Caroline Wozniacki va alerga, în premieră, la Maratonul de la New York

Data publicării:
caroline-woz

Caroline Wozniacki și-a amânat vacanța după Turneul Campioanelor. Daneza va lua startul în ediția din acest an a Maratonului de la New York. Finalista de la US Open va alerga, în scop caritabil, la finalul acestei săptămâni.

Sunt puţin emoţionată. Va fi prima dată când voi alerga, dar sunt convinsă că va fi o experienţă de necrezut. Iubesc oraşul New York, iar Maratonul din New York a fost mereu pe lista mea. Este, de asemenea, un moment perfect în programul meu”, a spus Caroline Wozniacki.

Chiar dacă nu se vor regăsi printre maratoniști, și alti tenismeni din circuit vor susține financiar campania pentru ajutorarea copiilor care nu au posibilitatea să facă sport.

Sunt câţiva jucători care au donat sau care vor face asta. Serena, tu încă lipseşti! Nicio presiune. M-a întrebat deja cum îşi poate aduce aportul şi am ghidat-o. Cred că va dona şi ea în zilele următoare. Este pusă în faţa faptului împlinit, nu mai are de ales. Şi Andy Murray a vrut să ştie, a donat deja şi este grozav”, a adăugat daneza.

Caroline Wozniacki va reveni pe terenul de tenis, la sfarsitul lunii decembrie, la turneul de la Auckland.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri