Digi Sport transmite cele patru meciuri amicale ale Stelei Bucureşti din turneul de pregătire din Antalya

Data publicării:
Steaua meciuri fara logo

Alexandru Chipciu (S), de la Steaua Bucuresti, luptă pentru balon. FOTO: MEDIAFAX FOTO

Steaua a pierdut amicalul cu Sturm Graz

Fără Ţucudean şi Tamaş în lot, Steaua a pierdut amicalul cu Sturm Graz, primul din cel de-al doilea stagiu de pregătire desfăşurat în Antalya. Roş-albaştrii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize, atunci când Bourceanu a trimis o centrare care a nimerit transversala porţii adverse. Austriecii au înscris de două ori după pauză: Nigerianul Bright a primit o pasă excelentă de la Schick şi l-a învins pe Arlauskis. A fost 2 la 0 pentru Sturm Graz, după ce bosniacul Hadžić a şutat din afara careului.

Bineînțeles, am făcut un joc destul de slab, n-am fost agresivi, repriza a doua cam am pierdut toate mingile. Poziționarea în teren a fost foarte proastă”, a declarat antrenorul Constantin Gâlcă.

Steaua este în negocieri cu nemţii de la Greuter Furth pentru împrumutul brazilianului Guilherme, care ultima oară a evoluat în Liga 1 la Petrolul.

Următorul amical al Stelei este programat marţi, contra lui ŢSKA Sofia și va fi transmis în direct la Digi Sport 1 de la ora 18:30.


Prima partidă a campionilor României va fi împotriva austriecilor de la Sturm Graz. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 19.00.

Pregătirea roş-albaştrilor în cantonamentul din Turcia continuă cu meciul împotriva campionilor Bulgariei, cei de la CSKA Sofia, meci transmis în direct pe Digi Sport 1, marţi, 3 februarie, de la ora 18.30. Canalul de sport continuă să difuzeze partidele susţinute de Steaua Bucureşti în direct cu meciul împotriva vicecampionilor Cehiei, cei de la Sparta Praga, vineri, 6 februarie, de la ora 18.30. Turneul de pregătire al campionilor României se termină cu partida de duminică, 8 februarie, împotriva slovenilor de la NK Maribor, transmisă tot în direct, pe Digi Sport 1.

Delegația Stelei se află încă de duminică în Turcia, acolo unde elevii lui Constantin Gâlcă participă la al doilea turneu de pregătire al iernii. Fazele VIDEO ale tuturor partidelor Stelei vor putea fi urmărite în timp real pe www.digisport.ro  , dar şi pe telefonul mobil, pe m.digisport.ro.

Înainte de returul Ligii I Steaua Bucureşti se află pe primul loc în clasament, cu 9 puncte avans faţă de CFR Cluj, echipă aflată pe locul secund.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite GRATUIT toate cele 9 meciuri din fiecare etapă din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu din reţeaua RCS & RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri