Din 18 aprilie, Ediţia Aniversară a BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY este în direct şi în exclusivitate la Digi Sport

Data publicării:
digisport tenis

 

Digi Sport este partener media al evenimentului şi va transmite, în direct şi exclusiv în România, toate meciurile din cadrul Turneului. Gilles Simon (locul 13 ATP), Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Sam Querrey, Lukas Rosol şi Gael Monfils şi-au anunţat deja prezenţa la BRD Năstase-Țiriac Trophy, competiţie ce se va desfăşura în perioada 18-26 aprilie.

Principalul favorit al turneului este jucătorul francez Gilles Simon (numarul 13 ATP), triplu campion la București în 2007, 2008 și 2012. El este secondat de Gael Monfils, locul 18 mondial. În acest an, Monfils are un bilanţ de 12 victorii şi 5 înfrângeri, necâştigând încă niciun titlu. Gael a participat şi la ediţia din 2014 a competiţiei, dar a abandonat în semifinale.

Şi tenismenii români sunt aşteptaţi să reconfirme la Turneul de la Arenele BNR. Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012, 2013 și 2014, şi Florin Mergea vin la Bucureşti, alături de partenerii lor.

Tecău îşi apără titlul câştigat anul trecut alături de Jean-Julien Rojer. În 2015, cei doi au un titlu cucerit la Rotterdam și o finală disputată la Sydney.

Florin Mergea a reuşit, în acest an, alături de partenerul său, Dominic Inglot, două victorii istorice în faţa fraţilor Bob și Mike Bryan. Câte un wild card din partea organizatorilor au primit şi finaliştii Digi Juniors Cup, turneu care s-a disputat perioada 14-17 Aprilie, în avanpremiera Turneului de la Bucureşti.

BRD Năstase-Ţiriac Trophy va fi transmis în direct, EXCLUSIV în România, pe canalele Digi Sport, în perioada 18-26 aprilie, iar cele mai importante momente sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro. Programul complet al competiţiei poate fi accesat pe www.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri