VIDEO. REAL MADRID – BARCELONA 3-1. Madrilenii au revenit spectaculos 

Data publicării:
ronaldo digisport

Titularizarea lui Luis Suarez s-a dovedit inspirată. Uruguayanul i-a pasat lui Neymar, care a deschis scorul în minutul 3. A fost cel mai rapid gol al Barcelonei pe terenul Realului din 1986 încoace, potrivit digisport.ro.

Replica madrilenilor a venit imediat. James l-a văzut bine pe Benzema la limita ofsaidului, dar atacantul a fost blocat excelent de Bravo. Gazdele au fost aproape de egalare când Ronaldo a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Benzema, însă mingea a lovit transversala.

Catalanii nu au reuşit să îndepărteze pericolul şi Benzema a reluat din nou, dar tot în bară. Messi putea să majoreze avantajul oaspeţilor din pasa lui Suarez, dar Casillas a intervenit foarte bine.

Presiunea madrilenilor a dat roade în minutul 34, când Pique a comis un henţ inexplicabil în careu. Cristiano Ronaldo a transformat penalty-ul şi a stabilit un record greu de egalat - a ajuns la a 11-a partidă consecutivă în care înscrie şi la a 14-lea reuşită împotriva Barcelonei. Catalanii au primit primul gol din acest sezon în La Liga, în etapa a noua.

Prima repriză putea să se termine rău pentru catalani, dar James a reluat cu capul puţin pe lângă poarta lui Bravo. Luka Modric a fost impecabil în prima parte din El Clasico și a avut un procentaj de 100% de pase corecte.

După pauză, gazdele s-au dezlănţuit. Pepe a adus-o pe Real în avantaj după un corner bătut perfect de Kroos. Germanul a ajuns astfel la 5 pase decisive în acest sezon şi doar Messi are mai multe, 7.

Barcelona a avut ocazia să egaleze, după o execuşie superbă a lui Mathieu, dar Casillas a respins de lângă bară.

Echipa lui Luis Enrique rămâne lider în Primera Division, dar Real Madrid este acum la un singur punct în spatele catalanilor, care vor juca în etapa viitoare cu Celta Vigo, pe teren propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri