ROMÂNIA – SERBIA. Sorana Cîrstea a adus primul punct în play-off-ul Fed Cup pentru Grupa Mondială

Data publicării:
249973 249973 sorana

 

Actualizare 15:20: După un start foarte bun, în care și-a clădit un avantaj de 3-1, Simona Halep a fost oprită din nou de ploaie în cursa sa spre victorie. Meciul cu Bojana Jovanovski a fost întrerupt.  


Sârboiaca a fost de nerecunoscut în actele 2 și 3, a comis multe greșeli neforțate și a fost surprinsă de multe ori de mingile venite din cealaltă parte de teren. 

Sorana Cîrstea, sigură la serviciu și cu retururi extrem de inspirate, a învins cu 4-6, 6-1, 6-2, la capătul unei partide care a durat o oră și 55 de minute. A fost prima victorie a româncei în fața adversarei sale, după ce ea cedase ambele meciuri directe anterioare, scrie digisport.ro

Prin victoria obținută de Cîrstea, șansele de calificare cresc exponențial pentru echipa României, în condițiile în care Simona Halep pornește drept mare favorită în duelul cu Bojana Jovanovski.

Al doilea meci de simplu va începe la scurt timp, iar Simona a câştigat singurul duel anterior cu adversara din Serbia: în 2011, în primul tur la Wimbledon, cu 6-1, 6-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri