Reacţii în presă după ce Eugenie Bouchard a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru: A făcut-o din nou!

Data publicării:
bouchard 2

 

„Tot respectul pentru Alexandra Dulgheru, care s-a amuzat de această situație și nu a luat-o personal. Bouchard a fost lipsită de fair-play, nu degeaba spune mereu că nu se află în circuit pentru a-și face prietene”, au scris și americanii de la Tennis Now, citaţi de digisport.ro.

Nici măcar compatrioții săi nu i-au găsit circumstanțe atenuante lui Eugenie Bouchard.

„Având în vedere că era nevoie de mai multă energie pentru a depăși acest moment, decât cele 10 secunde de care ai nevoie pentru a strânge mâna cuiva, ceea ce a făcut Bouchard le va da și mai multă apă la moară contestatarilor săi”, a scris Yahoo Sports, varianta canadiană.

Pentru a doua oară la rând în Fed Cup, Genie Bouchard a ales să nu strângă mâna adversarei”, a notat și Opencourt.ca, amintind de meciul cu Slovacia, de anul trecut, când a refuzat să dea mâna cu Kristina Kucova.

Eugenie Bouchard a făcut-o din nou!”, punctează și site-ul italian Oktennis, care susține că jucătoarea canadiană a făcut un gest „de neconceput”.

Site-ul de limbă spaniolă Puntodebreak a amendat, la rândul său, comportamentul nesportiv al lui Bouchard: „Eugenie Bouchard și-a dat cu firma în cap la prezentarea oficială a întâlnirii de Fed Cup dintre Canada și România, refuzând salutul româncei Alexandra Dulgheru”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri