Adversar dificil pentru Simona Halep în optimile de la Miami

Data publicării:
halep alb negru-digisport

FOTO: digisport.ro

ACTUALIZARE 22:30 Simona Halep a scăpat de un adversar dificil la Miami! Victoria Azarenka a fost eliminată din turul 3 al competiției, după două tiebreakuri foarte echilibrate pierdute în fața favoritei nr. 15, italianca Flavia Pennetta. Halep o va întâlni pe Pennetta în optimi.

În întâlnirile directe, Pennetta o conduce pe Simona cu 3-0.  

Flavia Pennetta © FOTO: GETTY/GULLIVER IMAGES


Simona Halep n-a avut o misiune uşoară în meciul din turul 3 de la Miami, cu numărul 37 WTA, Camila Giorgi.

Primul set a fost echilibrat. Ambele jucătoare au reuşit câte un break, apoi au mers cap la cap până la scorul de 4 la 4. Halep a forţat şi a câştigat din nou pe serviciul adversarei, apoi s-a impus cu 6 la 4.

Setul secund s-a derulat după un scenariu incredibil. Ambele jucătoare au gestionat prost propriul serviciu. Halep a reuşit însă patru break-uri faţă de cele trei ale adversarei şi şi-a adjudecat setul cu 7 la 5.

În optimile de la Miami, Halep o va avea ca adversară pe câştigătoarea partidei dintre Victoria Azarenka şi Flavia Penetta.   


6-4 SIMONA HALEP! Primul set al partidei îi revine Simonei! Multe greșeli neforțate de partea Camilei Giorgi, care a fost aproape de un break, dar a trimis apoi doar afară.


Camila Giorgi are aceeaşi vârstă cu a româncei, dar nu şi-a trecut încă în cont niciun titlu WTA, reuşind să câştige din tenis 1,2milione de euro. Cele mai bune rezultate ale italiencei au venit în anii 2013 şi 2014, atunci când a reuşit să învingă jucătoare de top, precum Caroline Wozniacki, Maria Sharapova sau Victoria Azarenka. Camila are 6 succese şi 3 înfrângeri în întâlnirile directe disputate în faţa jucătoarelor din top 10.

Simona Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă reuşită în cadrul turneului de la Miami: aflată la a patra participare, jucătoarea de 23 de ani a ajuns pentru a treia oară în turul III, în precedentele două meciuri fiind învinsă de Marion Bartoli (2012) şi Sara Errani(2013).

Simona Halep a dispus în primul meci de la Florida de Nicole Vaidisova, din Cehia, în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1, dar vine după cea mai importantă victorie a carierei: câştigarea turneului de la Indian Wells, după o finală cu Jelena Jankovic. Pentru prima oară de când se află în circuit, Simona leagă două turnee de o asemenea anvergură şi va trebui să lupte şi cu oboseala, dar şi cu umiditatea crescută de la Miami, pentru a ajunge în fazele superioare.

Detalii despre meciul Halep-Giorgi, aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri