Simona Halep debutează astăzi la Wimbledon

Data publicării:
283094 283094 simona halep wimbledon

 

Simona Halep, cap de serie numărul 3 și locul trei WTA, va da piept în primul tur cu jucătoarea slovacă Jana Cepelova (106 WTA). Meciul româncei va fi al doilea de pe terenul 1, conform programului de pe site-ul competiției. În primul meci de pe terenul 1, programat la ora 15:00, vor juca, la simplu masculin, brazilianul Thomaz Bellucci şi spaniolul Rafael Nadal, al zecelea favorit. Asta înseamnă că partida Simonei nu va începe mai devreme de ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Doar trei game-uri i-a cedat românca locului 106 WTA, în singurul meci direct disputat până acum. Halep are de apărat 780 de puncte în clasament după semifinala jucată anul trecut.

Tot astăzi vor juca la Wimbledon şi Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Andreea Mitu, numărul 71 WTA, aflată la a doua participare pe tabloul principal, va evolua în al patrulea meci, ultimul de pe terenul patru, împotriva sportivei Olga Govortsova din Belarus, locul 122 WTA. Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întâlni pe portoricana Monica Puig, locul 91 WTA, în al treilea meci de pe terenul nouă. Primele meciuri de pe terenurile 4 şi 9 sunt programate la ora 13:30.

Simona Halep debutează marți la Wimbledon. Sportiva a postat o fotografie cu echipamentul pe care îl va purta mâine

În cazul în care se vor impune în confruntările din primul tur, Simona Halep şi Monica Niculescu vor fi adversare în runda secundă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri