Simona Halep devine numărul 2 mondial

Data publicării:
simona halep digisport interviu-2

Constănțeanca se află în acest moment pe locul 3 în ierarhia mondială, iar distanța care o desparte de chinezoaica Na Li este de 175 de puncte (6960, față de 6785).

Asiatica a anunțat pe contul personal de Facebook că va absenta la toate turneele din circuitul US Open Series (Montreal, Cincinnati și US Open), astfel că va pierde cele 1690 de puncte strânse la aceste competiții în 2013.

„Vreau să îmi anunț fanii că, din păcate, am decis să mă retrag de la următoarele evenimente WTA: Montreal, Cincinnati și US Open. Din luna martie am avut probleme la genunchi, iar acest lucru m-a împiedicat să joc la cel mai înalt nivel al meu. Echipa mea medicală m-a sfătuit că am nevoie de o pauză pentru a mă odihni și pentru ca genunchiul meu să se vindece complet. Aștept cu nerăbdare să revin în această toamnă pe teren, la turneele de la Wuhan și Beijing!”, a fost mesajul postat de Na Li, pe contul personal de Facebook.

În urma deciziei câștigătoarei din acest an de la Australian Open, Na Li va fi depășită în clasamentul mondial de Simona Halep, care va deveni astfel prima jucătoare din România ce ocupă locul 2 în ierarhia WTA.

Schimbarea în topuri se va face de luni, 11 august.

Detalii pe digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri