Site-ul oficial al Turneului Campioanelor şi presa americană despre finala Halep-Williams: "Dacă ar fi fost box, s-ar fi aplicat pay-per view"

Data publicării:
SIMONA HALEP EFORT FIZIC - GETTY-2

                                                                                                                                    FOTO: Guliver/Getty Images

"Este Simona favorita?", este titlul unui material de pe site-ul wtafinals.com, scrie Mediafax.ro. "Ea are un plan... Fiţi sinceri. Din momentul în care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2 în al doilea lor meci din grupă, v-aţi gândit: "revanşă". Nu vă supăraţi pe voi înşivă dacă v-aţi gândit că pentru trofeu şi pentru locul 1 la finalul anului se vor lupta la Turneul Campioanelor primele două favorite. Mulţi au gândit astfel. Şi totuşi, într-un mod cumva hollywoodian, am ajuns să avem chiar o poveste mai frumoasă. Dacă acesta ar fi fost box, primul meci Halep - Williams ar fi fost echivalentul înfrângerii prin KO a campionului de mult timp la categoria grea în prima rundă de câtre un pugilist tânăr. Iar dacă acesta ar fi fost box, la revanşă s-ar fi aplicat pay-per view", scrie site-ul competiţiei.

"Întrebarea este aceasta: Este Halep sau nu favorita meciului pentru titlu? Oare doar a şocat-o Simona pe Serena cu viteza şi mişcările ei şi poate Serena să contracareze aceste tactici prin forţă şi experienţă? (...) Mulţi vor vrea să vadă dacă Serena o poate copleşi pe Halep. Se poate motiva să fie mai puternică decât o adversară mai tânără, mai rapidă?" , adaugă wtafinals.com.

CNN.com scrie că Serena Williams va avea şansa să îşi ia revanşa după cea mai severă înfrângere a sa din ultimii 16 ani. "Numărul 1 mondial a fost umilită de româncă, scor 6-0, 6-2, în faza grupelor, în această săptămână", menţionează sursa citată.

"Serena Williams are şansa de se răzbuna după înfrângerea din meciul cu Halep, în finala Turneului Campioanelor", a notat şi usnews.com. "După înfrângerea jenantă a Serenei Williams în faţa Simonei Halep în grupele Turneului Campioanelor, americanca a spus în conferinţa de presă că abia aşteaptă să aibă şansa să îşi ia revanşa. Nu a trebuit să aştepte prea mult. Cele două se vor confrunta din nou, duminică, în finala Turneului Campioanelor. Interesant este că Williams a ajuns în semifinale datorită lui Halep", mai scrie site-ul american.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri