Simona Halep şi Irina Begu joacă miercuri, în turul 2. Programul româncelor la Roland Garros

Data publicării:
begu halep

Favorita numărul şase o va întâlni pe Zarina Diyas (90 WTA) pe arena Philippe-Chatrier, în primul meci al zilei, de la ora 12:00 (ora României). Begu va evolua pe Terenul 2, împotriva lui Coco Vandeweghe (43 WTA), în prima întâlnire directă dintre cele două, nu mai devreme de ora 17:30.

Diyas a trecut azi, după un meci foarte disputat, de germanca Witthoeft, scor 2-6, 6-4, 6-2. Sportiva din Kazahstan, altfel foarte talentată, s-a mai întâlnit cu reprezentanta noastră de două ori la turneele de Grand Slam, în 2014. De fiecare dată Simona a defilat în faţa ei, scor 6-1, 6-4 la Australian Open şi 6-3, 6-0 la Wimbledon.

În măsura în care va merge mai departe, constănţeanca va evolua în turul trei cel mai probabil în compania lui Lucic Baroni (66 WTA). Croata a eliminat-o pe Simona de la US Open 2014 şi de la Roland Garros 2015, aşa că această dispută se anunţă primul test adevărat pentru Halep, la actuala ediţie a competiţie din capitala Franţei.

„Toată lumea vede că joc agresiv. De fiecare dată când intru pe teren simt că pot câştiga meciul. Acest lucru mă face mai puternică pe teren. Simt că sunt capabilă să câştig multe meciuri aici”, a admis Halep.

Cele două partide pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe digi24.ro.


Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de 5 ani, vor putea fi urmarite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri