Pensiune pentru animale

Data publicării:
caini catei - GettyImages - 31 august 15

Pentru cei care nu pot pleca în vacanță cu prietenii patrupezi, există soluții. O pensiune de animale pentru cei mai exigenți căței și stăpâni.

Covoare, canapele și mici elemente de mobilier stau la dispoziția câinilor și pisicilor care vin aici. Pentru cei mai activi există padocuri exterioare, locuri de joacă și de relaxare.

„Li se dă mâncare așa cum ne spun stăpânii o dată sau de două ori pe zi, de trei ori pe zi, depinde și de vârsta câinelui și de preferințele stăpânului. Sunt scoși de 3-4 ori la joacă pe teren, dacă vremea este urâtă îi scoatem în sala de antrenament”, spune Maria Elisaveta Rosetti, fondatorul pensiunii.

Socializarea este foarte importantă pentru prietenii patrupezi, dar este necesar acordul stăpânilor pentru scoaterea câinilor pe terenul de joacă, alături de alți companioni. Pensiunea oferă pe lângă cazare și alte beneficii pentru musafirii săi.

Nu este inclus în prețul camerei serviciul de dresaj de cosmetică, iar în cazul în care se face dresaj se reduce costul pensiunii cu 50%.

La pensiune, sunt primite doar animalele vaccinate și deparazitate.

Costurile cazării diferă în funcție de tipul și facilitățile camerei alese, de la 50 de lei pe noapte pentru un padoc, până la 100 de lei pentru o cameră de lux, cu supraveghere video.

Pentru că suntem în plin sezon al vacanțelor și gradul de ocupare este de 100%, nu uitați să faceți rezervare din timp la un asemenea hotel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri