Oferta Digi pentru românii din Italia: 800 de minute naţionale şi internaţionale către 42 de ţări 

Data publicării:
Logo Amici 800-orizontal

Clienţii Digi Mobil Italia care îşi activează Optiunea Amici 800 (Prieteni 800) beneficiază de 800 de minute către reţele naţionale şi internaţionale către 42 de ţări. Această opţiune poate fi activată de către clienţii din Italia care au o cartelă prepaid Digi Mobil în baza unui credit minim de 15 euro, TVA inclus.

În plus, la activarea Opţiunii Amici 800 (Prieteni 800), clienţii Digi Mobil Italia primesc un bonus 2000 de minute către reţeaua Digi din Italia, România, Spania şi fix Digi Tel România, 100 SMS-uri doar în reţeaua Digi din Italia, România și Spania, valabile timp de 30 de zile de la data activării opţiunii. Lista destinaţiilor internaţionale poate fi consultată aici.

Opţiunea Amici 800 (Prieteni 800) este valabilă până la data de 30 aprilie 2015. Beneficiile incluse în această opţiune sunt disponibile timp de o lună şi se reînnoinesc automat în baza unui credit suficient.

Amici 800 (Prieteni 800) poate fi activată la orice punct de vanzare Digi Mobil din Italia, apelând *146# şi parcurgând paşii corespunzători, apelând Serviciul Clienţi Italia la 4077 (gratuit în reţeaua Digi Mobil Italia) sau în contul de client creat pe https://mioconto.digimobil.it, unde pot fi gestionate serviciile oferite de Digi Mobil Italia. Mai multe detalii privind Serviciul Relatii cu Clienţii găsiţi aici.

Spotul publicitar în care apar Catrinel Menghia şi Gică Craioveanu poate fi vizionat aici:

 

Agenţia de publicitate care a realizat spotul: Papaya Advertising

Casa de producţie: Abis/Mitra

Digi Mobil Italia, marcă a grupului RDS & RCS, este un operator virtual de telefonie mobilă (OMV), cu o experienţă de 4 ani pe piaţa telecom din Italia, clienţii săi bucurându-se de avantajele serviciilor de telefonie mobilă şi internet mobil oferite de către companie.

Avantajele de care se bucură clienţii Digi Mobil Italia: tarife reduse pentru apeluri naţionale, internaţionale, roaming internaţional şi internet mobil, precum şi flexibilitate in alegerea serviciilor fără obligaţii sau limitări, suport tehnic oferit de operatorii din Call Center, în limbile italiană, engleză şi română. Informaţii suplimentare despre ofertele şi beneficiile Digi Mobil Italia găsiţi aici.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi alte servicii de conţinut. Compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri