Pregătiri pentru vacanța de Paște. 30% dintre locurile de cazare disponibile în Bucovina au fost deja rezervate

Data publicării:
bucovina vacante

Ofertele din Bucovina cuprind de toate: de la vizite la mănăstiri sau plimbări cu trăsura, până la parcuri de aventură sau recitaluri de muzică.

Pentru sărbătorile pascale am întocmit un pachet la 1.595 de lei de persoană care durează patru nopți. Pachetul este cu demipensiune şi, pe lângă aceasta, vom avea masa festivă de Paște inclusă, vom avea petrecere, cină câmpenească, demonstrație de încondeiere de ouă”, spune Anişoara Forminte, reprezentant pensiune.

Vor fi serviți cu produse tradiționale din miel, drob de miel, friptură de miel, cu produse din iepure plus tradiționalele deserturi care se servesc în ziua Paștelui - cozonacii, prăjiturile de casă, pasca cu brânză”, spune Florin Asandului, bucătar.

Turiștii pot merge şi la centrele spa din Sucevița, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Vatra Dornei.

Dintre destinaţiile externe, cele mai căutate rămân Bulgaria şi Grecia. Tarifele pornesc de la 90 de euro pentru trei nopţi de cazare all-inclusive.

În general, în Bulgaria, oamenii preferă serviciile all-inclusive, care înseamnă mese îmbelșugate, acces la piscina interioară, saună, diverse programe de animație. Grecia e o destinație foarte cerută, o destinație relativ aproape, se pot vizita mănăstirile de la Meteora, Muntele Athos”, explică Ana Rădulescu, reprezentantul unei agenţii de turism.

Foarte căutat de Paşte este şi Ciprul.

Slujbele din Cipru seamănă mult cu ale noastre. Și tradițiile lor sunt apropiate. Un pachet în Cipru pornește de la 399 de euro, avem inclus transport cu avion și 2-3 nopți de cazare”, spune Ciprian Enea, consultant în turism.

Pentru cei care dispun de un buget mai generos, agențiile de turism recomandă Israelul, chiar dacă e mai aglomerat în aceasta perioadă.

Un sejur de 5 nopţi şi transportul cu avionul costă circa 600 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri