Și-a dat partenera în judecată pentru că a trimis SMS-uri în timpul filmului

Data actualizării: Data publicării:
groot

Un bărbat de 37 de ani din Austin, Texas dă în judecată o femeie pentru că a trimis SMS-uri în timpul filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Potrivit ScreenCrush, cei doi se aflau la prima întâlnire și bărbatul i-a cerut de mai multe ori femeii să pună telefonul deoparte sau să iasă din sala de cinema pentru a termina conversația - femeia l-a ascultat într-un final, însă a plecat de tot, lăsându-l pe bărbat să se întoarcă „pe jos” acasă.

Potrivit sursei citate, Brandon Vezmar cere partenerei sale 17,31 dolari daune, contravaloarea biletului la film. Bărbatul a declarat unui ziar local că femeia „și-a pornit telefonul de 10-20 de ori” în 15 minute, fapt ce contravine regulilor cinematografului. Vezmar spune că „i-a fost afectată experiența vizionării filmului” și, chiar dacă daunele cerute sunt modeste, este important să prevină astfel de manifestări care reprezintă „o amenințare la adresa societății civilizate”.

Femeia, care a cerut presei americane să nu îi dezvăluie identitatea, recunoaște că a trimis „două sau trei mesaje”, însă spune că „nu a deranjat pe nimeni”. Ea le-a declarat jurnaliștilor că nu era la curent cu procesul intentat de Vezman, însă va cere un ordin de restricție împotriva acestuia deoarece el a cerut în repetate rânduri atât ei cât și altor membri ai familiei sale banii pe biletul la film.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri