Mălin Bot, despre incidentul cu Dan Voiculescu și Adrian Năstase: Când se trage cortina, acești oameni se pierd cu firea

Data actualizării: Data publicării:
malin bot

Mălin Bot a fost invitat în matinalul DigiFM, cu Bogdan Miu și Cătălin Striblea. El a vorbit despre incidentul de la târgul de carte Gaudeamus, când a avut un conflict cu Dan Voiculescu și Adrian Năstase.

“Cea mai mare realizare a târgului Gaudeamus este faptul că am descoperit că noi trăim în Vrăjitorul din Oz. Oamenii aceștia care par niște oameni foarte puternici sunt niște oameni mult mai mici. Când se trage cortina, atunci când ei sunt cu cineva care nu are niciun motiv să fie politicos cu ei, acești oameni se pierd cu firea. Știrea de la Gaudeamus nu era că Mălin Bot i-a pus întrebări lui Voiculescu. Știrea era că un individ care a produs un prejudiciu de 60 de milioane de euro statului român, prejudiciu nerecuperat, care a luat 10 ani de închisoare, care s-a eliberat după 2 ani și 11 luni, susținând că a scris 11 cărți, iese în viața publică și încearcă să se onorabilizeze moral, la un târg de carte, alături de repere ale culturii românești. Nu e ceva ilegal, dar e imoral, după părerea mea. Eu am fost prezent unde ei au venit, pentru că aveam întrebări pentru ei.”, a spus Mălin Bot.

Citește și ”Ce se ascunde în spatele mesajului SUA. Tillerson a aflat informații despre Dragnea chiar de la vârful PSD”

Cătălin Striblea a fost curios să afle părerea lui Mălin Bot despre ce s-ar întâmpla dacă am proceda toți la fel, dacă ar fi jurnaliști care ar face aceleași lucruri cu Dacian Cioloș sau Klaus Iohannis. Mălin a ținut să precizeze că fost premier și președintele țării nu sunt în aceeași “oală” cu oameni ca Liviu Dragnea sau Dan Voiculescu, nu se poate pune semnul egal între ei din simplul motiv că nu sunt condamnați penal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri