Războiul Antenei 3 cu Dragnea atinge apogeul. Gâdea a ajuns la afacerile din Brazilia şi face dezvăluiri "în exclusivitate"

Data actualizării: Data publicării:
20170615_DRAGNEA_PSD_CEX_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav_Ganea

Postul de ştiri al familiei Voiculescu a intrat în siajul anchetelor Rise Project despre afacerile lui Liviu Dragnea în Brazilia. Mihai Gâdea a contactat un jurnalist brazilian familiarizat cu subiectul, care a lansat acuzaţii dure la adresa liderului PSD şi a povestit în ce stadiu sunt investigaţiile demarate acolo de parchet.

20170615_DRAGNEA_PSD_CEX_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

”Ce face Liviu Dragnea este să se folosească de toata infrastructura, de românii și brazilienii care sunt aici adminstrându-i afacerile. Mai exact, asta înseamnă spălare de bani. Spălarea de bani este când o persoană are proprietățile pe numele unor interpuși”, a declarat Lumi Zunica, jurnalist brazilian, la Antena 3. Acesta a fost intervievat chiar în emisiunea-fanion a postului, Sinteza zilei.

Pe site-ul Antenei 3, afirmaţiile ziaristului brazilian de la Record TV sunt prezentate ca dezvăluiri în exclusivitate, sub titlul: Dezvăluiri despre legătura lui Dragnea cu Brazilia, exclusiv la Antena 3. Procurorii sud-americani suspectează o posibilă spălare de bani și au început o anchetă

”Nimeni nu a mers în România deocamdată. Dar aici în Brazilia, în statul unde se află proprietățile pe plaja din Cumbucu este o investigație a Ministerului Public federal. Ministerul Public investighează de unde provin banii din care au fost cumpărate proprietățile din Brazilia. (...) Știu doar că în Brazilia este o investigație oficială și că Liviu Dragnea a trimis o plângere Ambasadei României în Brazilia împotriva jurnaliștilor care am făcut această investigație”, a mai spus Lumi Zunica, în emisiunea lui Mihai Gâdea. 

Acest nou episod nu face decât să confirme tensiunile crescânde dintre liderul PSD şi Antena 3.

Cu doar o zi înainte, şeful Antenei 3 i-a transmis lui Dragnea, în direct, un mesaj în evident contrast cu atitudinea pe care Antena 3 o avusese de-a lungul timpului faţă de PSD şi Liviu Dragnea: "Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”, au fost cuvintele lui Mihai Gâdea

Citiţi şi: Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3

                 "Victoria prostiei". Dragnea, atacat de Radu Tudor. Ce-şi aminteşte din epoca Ponta

                 Antena 3: Ruptură între Tudose şi Dragnea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri