Samsung lansează un smartphone cu clapetă

Data publicării:
samsung-w2017-phone-black

Samsung intenționează să lanseze un nou telefon cu clapetă, cu caracteristici de ultimă generație, cum ar fi încărcarea wireless, senzor de amprentă și Samsung Pay informează ET News.

Samsung-W2017
Samsung W2017

Nu pot confirma data oficială, dar noul telefon va fi lansat în curând în Coreea”, a declarat un oficial al unui operator local de telecomunicații pentru ET News. „Noul telefon va fi mai mare decât orice alt telefon cu clapetă”, a mai spus oficialul. „În funcție de preț, există posibilitatea ca telefonul să fie lansat ca o ediție specială”.

Noul telefon, despre care se știe doar numele modelului - SM-W2017, a câștigat recent certificarea de încărcare fără fir de la Consorțiul Wireless Power din New Jersey.

Potrivit cNet, noul smartphone cu clapetă al Samsung va avea două ecrane OLED de 4,2 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 430, 64GB memorie, o baterie de 2300mAh, o cameră frontală de 12 megapixeli și una spate de 5 megapixeli, încărcarea fără fir, senzor de amprentă, Samsung Pay și este rezistent la apă și praf. Aceste caracteristici au fost adoptate până acum numai pentru modelele high-end ale Samsung, cum ar fi telefoanele emblematice Galaxy S, mai precizează sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri