Cele mai șocante lucruri văzute de utilizatorii Dark Web, internetul „ascuns”

Data actualizării: Data publicării:
dark web doto Dark Web News
Foto: Dark Web News

Dark Web, internetul „ascuns” sau invizibil este probabil cel mai șocant loc și poate lua mai multe forme. Există Deep Web, site-urile care nu apar pe motoarele de căutare convenţionale precum Google, Bing sau Yahoo. Şi mai există şi Dark Net, care este într-un fel un internet paralel. Cu ajutorul unor programe speciale, precum TOR, navigarea pe internetul invizibil este anonimă. Acesta este şi motivul pentru care comerţul ilegal de mărfuri de contrabandă a înflorit acolo - unii experţii în securitate cibernetică spun că internetul invizibil ar fi de 400 de ori mai mare decât internetul vizibil.

dark web doto Dark Web News
Foto: Dark Web News

Unilad a strâns câteva „mărturii” ale unor utilizatori Reddit, care au povestit cele mai șocante lucruri peste care au dat pe Dark Web.

Există munți de pornografie cu copii din Rusia și grupuri de persoane care își face reclamă serviciilor(ucid la comandă sau protejează oameni pe bani)”, povestește „GUMP1147”.

Cele mai interesante lucruri pe care le-am găsit sunt site-urile care te ajută să-ți schimbi complet identitatea. De exemplu, pentru o sumă cuprinsă între 6.000$ și 10.000$, puteți obține un certificat de naștere american, pașaport, permis de conducere și toate documentele necesare astfel încât să vă puteți muta în America sub orice nume doriți. De asemenea, am găsit și un PDF interesant, cu 1.000 de pagini scrise de foști deținuți despre cum să supraviețuiești în închisoare, cum să introduci droguri în și cum să scoți droguri din închisori, etc.”, scrie și „DRIXGOD”.

Multe informații despre securitatea operațiunilor, tutoriale despre materiale explozibile, scheme pentru cutii și capcane, tutoriale pentru diverse crime și înșelăciuni, etc.”, povestește „VLEDA”.

LUKEPA” spune că „există o cantitate nebună de droguri de vânzare”, în timp ce un alt utilizator, „CRISISOFCONSONANT” povestește că „reclamele la diverse servicii medicale sunt șocanteOamenii pretind că au la dispoziție câteva depozite/hale în mai multe țări și în condiții diferite(de la oameni răpiți în New York, la sclavi cumpărați în țări din lumea a treia). Cei care sunt dispuși să plătească anumite sume de bani pot să facă experimente - există și documente cu experimente trecute, cele mai multe constând în cât timp ia unei cantități dintr-o substanță să omoare o persoană”.

Presupuși traficanți de arme din Europa și Marea Britanie, unde e aproape imposibil să obții permis de port-armă, pretind că vând orice armă”, scrie „SUGARCOATEDKNIFE”.

Nu sunt sigur că e real, dar cineva avea un „ghid” despre cum să transformi o persoană într-o păpușă sexuală vie care nu poate comunica. Era vorba despre înlăturarea corzilor vocale și a unor membre și înlocuirea dinților cu plasturi din silicon. Autorul pretindea chiar că a răpit mai multe femei pe care le-a supus acestor chinuri”, povestește „JORTSS”.

Citiți și: 

Lovitură pentru darknet, dată și cu ajutorul Bitdefender. Americanii au închis cel mai mare site de vânzări

DarkHotel 2.0. Cum fură hackerii secrete de stat de la politicieni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri