Crin Antonescu: „Parlamentarii vor veni să voteze Bugetul și în seara de Revelion, dacă e nevoie”

Data publicării:
crin antonescu studio digi24-2

„Noi ne asumăm acest proiect de buget așa cum a fost el formulat. Poziția noastră este identică cu a primului ministru și cu a partenerilor din USL. Este un buget pe care ni l-am asumat împreună și pe care îl susținem împreună”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă poate garanta că banii din această acciză vor merge la autostrăzi, liderul liberalilor a răspuns: „Eu nu pot garanta, dar eu am luat act și așa a fost toată discuția, că banii vor ajunge acolo și nu în altă parte și vă pot garanta că vom monitoriza acest lucru. Există posibilitatea să fie vorba și de drumuri naționale”.

„Soluția nu este ușoară, dar e simplă. Dacă președintele uzează de prerogativa de a retrimite, de a nu promulga bugetul, care este o lege, nu avem cum să îl împiedicăm, nu rămâne decât ca într-o perioadă dificilă, de Sărbători, parlamentarii să se pronunțe din nou asupra bugetului. Nicio lege nu este mai importantă ca bugetul, și dacă ar fi să fie în seara de Revelion, parlamentarii trebuie să vină să îl voteze. Și vor veni”, a mai spus președintele Senatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri