Clotilde Armand, mesaj după ce Dan Tudorache a spus că a câștigat alegerile la Sectorul 1: Nu știe să numere, îl învățăm noi

Data actualizării: Data publicării:
Clotilde Armand în campania pentru alegerile locale 2020.
Clotilde Armand în campania pentru alegerile locale 2020. Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS susținută și de PNL la Primăria sectorului 1, a spus luni, după ce Dan Tudorache (PSD) a anunțat că a câștigat alegerile, că actualul primar „nu știe să numere”.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale.

Deputatul USR Claudiu Năsui a precizat și el că „din numărătoarea noastră paralelă doamna Clotilde Armand are peste 1.000 de voturi diferență față de domnul Tudorache. Din numărătoarea unui alt partid care ne-a comunicat-o are peste 1.400 de voturi”.

„Ca să vă dau și cifre, din numărătoarea noastră, domnul Tudorache a obținut 35.419 de voturi, iar doamna Clotilde Armand 36.454 de voturi”, a spus el.

Aceste mesaje vin după ce Dan Tudorache a scris pe Facebook, luni dimineață, că are „200 de voturi în plus față de Clotilde Armand, după terminarea numărătorii paralele”.

Conform datelor exit-poll, Tudorache ar fi obținut 36,5% din voturi, iar contracandidata sa 48%.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri