Marcel Ciolacu îi oferă Gabrielei Firea un loc de parlamentar, după pierderea primăriei Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in parlament
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Calin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că nu a vorbit cu Gabriela Firea, după anunțarea primelor rezultate exit-poll care l-au dat câștigător pe Nicușor Dan, dar că urmează să aibă loc o discuție. Liderul social-democraților mai spune că Firea ar trebui să candideze pentru un mandat de parlamentar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”.

Totodată, președintele Marcel Ciolacu a mai adăugat că "rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun". În opinia sa, PSD trebuie "să se deschidă", iar "persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL, au fost sancţionate de către români", potrivit Agerpres.

"Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

"Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancționate de români. Românii au întotdeauna dreptate şi acest lucru trebuie să ne fie calea, atât pentru PSD, cât şi pentru alte partide. Toate aceste lucruri ne dau speranţa că la parlamentare vom avea, cu siguranţă, un scor politic mult mai bun".

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri