Rezultate alegeri locale: Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Candidatul PNL recunoaște înfrângerea

Data actualizării: Data publicării:
piedone crop agerpres-2
Foto: Agerpres

Cristian Popescu Piedone este noul primar al sectorului 5, după alegerile locale de duminică. Cristian Băcanu, candidatul PNL susținut de USR-PLUS, și-a recunoscut luni dimineață înfrângerea.

„Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu, pe pagina de Facebook.

Rezultate alegeri locale în sectorul 5

Astfel, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, Cristian Popescu Piedone este câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi.

Fostul primar al Sectorului 4 a obținut 27,25% din voturi, în timp ce Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) a fost votat de 24,84% dintre alegători.

Candidat din partea PSD, actualul primar Daniel Florea a obținut 24,84% din sufragii.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Judecarea apelului a început în această lună.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri