CTP, despre posibilitatea ca Marian Oprișan să piardă alegerile: Ar fi un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea

Data actualizării: Data publicării:
marian oprisan se stramba
Marian Oprișan îi datorează 1,5 milioane de euro mamei sale. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Există posibilitatea, potrivit unor informații care se vehiculau pe surse politice, duminică seara, ca actualul lider al Consiliului Județean Vrancea,  Marian Oprișan (PSD), aflat de aproape două decenii la conducerea acestui județ, să fi pierdut alegerile.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritorii din PSD”, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Rezultatele alegerilor locale de duminică înseamnă fără discuție o mișcare....Ați văzut cum cade un ghețar? Un spectacol dureros când cad ghețarii în Antarctica, acum, din pricina încălzirii globale. Ei, eu vorbesc de ghețarul ăsta plin cu mumii pe care ni l-a lăsat Ceaușescu. Mai întâi se rup niște bucăți din ghețar, cad, fac zgomot, și apoi se ajunge la un moment critic în care prăbușirea este aproape completă, mai rămâne un ciot din el. Cred că acum a început marea prăbușire pentru ghețarul ăsta cu mumii”, a conchis CTP.

Partenerii noștri