Minciunile doamnei Dăncilă | CTP: Este marioneta staff-ului de campanie: „Coană Viorico, ai înnebunit?”

Data publicării:
Cristian Tudor Popescu, invitat în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24, zâmbește ascultând-o pe Viorica Dăncilă
Cristian Tudor Popescu, la Digi24

Viorica Dăncilă are cea mai mare concentrație de minciuni sfruntate pe minut din istoria candidaturilor PSD la alegerile prezidențiale, spune Cristian Tudor Popescu. Nici Iliescu, nici Năstase, nici Ponta nu s-au apropiat vreodată de acest nivel de minciuni. De ce se întâmplă aceasta? Candidata PSD este marioneta propriului staff de campanie, a arătat gazetarul, la Digi24, prezentând și demontând câteva dintre aceste neadevăruri rostite public de Viorica Dăncilă.

Cristian Tudor Popescu: 

„A tot vorbit doamna Dăncilă despre minciună. Și a propunțat o frază absolut memorabilă, pe care am reținut-o: Cred în adevăr și mai puțin în minciună.

Deci, cred în minciună! Mai puțin, e adevărat, decât în adevăr, dar cred în minciună! E foarte sinceră aici doamna Dăncilă, pentru că, văzând în aceste zile două ieșiri ale lui Klaus Iohannis cu presa, am văzut două ale doamnei Dăncilă, am văzut tot, întrebările, răspunsurile și pot să spun acest lucru: Klaus Iohannis nu a mințit niciodată. A deviat răspunsuri, a eludat răspunsuri, a refuzat răspunsuri cu o aroganță depășind-o până și pe cea a campionului mondial de până acum, Adrian Năstase, dar n-a mințit. 

Dincoace, la Viorica Dăncilă, este cea mai mare concentrație de minciuni sfruntate pe minut din istoria candidaturilor PSD. Nici Iliescu, nici Năstase, nici Ponta nu s-au apropiat vreodată de acest nivel de minciuni. Au avut ei șulfăriile lor, evitările, jumătățile de adevăr și așa mai departe. Domnule, dar minciuni sfruntate?

De pildă, aia în care spune cu vocea asta îngerească a domniei sale: Fiul meu n-a ieșit în public niciodată, el este izolat, chiar are o soartă tristă că mama lui este prim-ministru, că nu poate să fie și el un tânăr normal, el nu iese în public. Da?!

Dar la Ateneul Român?

Sau: Fiul meu a fost atacat de nenumărate ori în ultima vreme, cu sălbăticie! Da?!

Dvs. știți cum îl cheamă, pe numele mic?

Eu cred că nu știți. Nici eu nu știu!

La Ateneul Român stătea în superloja oficială, cu Donald Tusk, în calitate de fiu al doamnei Dăncilă, pentru că nu putea avea nicio altă calitate la acel nivel. Ce să caute acolo?  Iar doamna Dăncilă spune că niciodată nu iese în spații publice!

Iar asta cu atacurile, de ce v-am întrebat cum îl cheamă? Ca să vedeți minciuna: unde a fost atacat? Nu s-a pomenit numele lui integral în toată campania asta!

Mai mult, ce face ieri (joi - n.r.) doamna Dăncilă? Îl pune pe fi-su să fie majordom, să prezinte la celebra casă, ca-n castel probabil, de vreme ce e construită de 20 de ani încoace, să prezinte casa. Păi nu rămăsese că nu iese în public?!! Că vrea să-l țintă ferit de atacuri? Și acuma ce face? Îl scoate pe piață, da? Să prezinte casa!

Asta cu casa și cu sucirea face parte tot din soarta tristă a dnei Dăncilă. Pentru că s-a dus la staff și-au luat-o ăia: Coană Viorico, ai înnebunit? Cum să aduci jurnaliștii?! Ești nebună? Și s-au apucat să dea textul ăla la întors. Ea a fost marioneta lui Dragnea și acum este marioneta staff-ului ei de campanie. Pentru mine e foarte clar ce se întâmplă acolo. Uneori, v-am spus, o compătimesc. Liviu Dragnea nu dădea doi bani pe ea.

Și în continuare: Klaus Iohannis are dosare penale, dosare de corupție, Barna are dosare penale, ei i se face dosar penal și va fi târâtă la DNA, va fi adusă duminică, ca să nu se mai voteze, zice doamna Dăncilă. Sunt niște minciuni încremenitoare astea.

Klaus Iohannis are acele cinci case. Cum le-a dobândit nu e clar până în ziua de astăzi. Dar n-a avut niciodată dosar penal. Au fost plângeri penale și atât. Nu a avut urmărire penală niciodată. Iar casa a șasea e într-un dosar civil în care oamenii respectivi au venit, e un litigiu, au emis pretenția asupra casei și justiția a hotărât: dă-o, domnule, înapoi! Asta-i tot.

Cei 300.000 de euro pe care îi cere PSD-ul? O să-i dea înapoi dacă spune justiția, dacă va considera justiția că acea chirie trebuie dată statului sau proprietarului.

Deci, nu are niciun dosar penal în momentul ăsta. N-a avut și n-are.

Dan Barna. Nu a avut niciun dosar penal. Nu este urmărit în nimic, în niciun dosar penal. Și ca să obțină voturile USR-iștilor, doamna minte pur și simplu, cu nerușinare. Vedeți, asta este problema”.

Citiți și:  Ce întrebări i-ar fi pus CTP lui Klaus Iohannis dacă ar fi mers la dezbaterea de marți

Editare web: Luana Păvălucă

Partenerii noștri