Video Noi imagini cu accidentul din Piața Constituției. Martor: Făceau liniuțe cu rândul

Data actualizării: Data publicării:
accident-piata-constitutiei-bucuresti

Un accident grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Piața Constituției din Capitală. Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate. Șase oameni, între care și doi copii, au fost răniți și au fost duși la spital.

Actualizare 11:00. Noi informații apar cu privire la accidentul de noaptea trecută din Capitală. Martorii spun că aseară au avut loc timp de patru ore „liniuțe” și drifturi, iar aceasta ar fi cauza accidentului.

„Au fost mai multe (mașini care făceau drifturi, n.r.) Erau vreo 40 de mașini strânse în piață, făceau liniuțe cu rândul. Așteptau să nu fie trafic și porneau”, a povestit un martor pentru Digi24.

Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a precizat pentru Digi24 că șoferii implicați „nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și o altă cauză ar fi neasigurarea la schimbarea direcției de mers”.

„Au rezultat mai multe persoane rănite, cinci răniți ușor și unul grav. Sunt la spital și li se acordă îngrijiri medicale. E un accident mai complex, dar efectuăm cercetări în continuare pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul”, a mai spus el.

Acesta a recunoscut că Piața Constiției „este un loc în care se strâng foarte mulți tineri pentru socializare sau alte activități”, dar că în legătură cu acest accident „până acum nu am avut situații ca aceste persoane să fi făcut drifturi sau întreceri neautorizate. De data aceasta, nu vă pot spune cu exactitate”.

„O să încercăm să avem și imagini de pe camerele video și atunci o să revenim cu detalii”, a subliniat purtătorul de cuvânt.


Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate.

Șase oameni, între care și doi copii au fost răniți și au fost duși la spital.

Martorii povestesc că una dintre maşini ar fi virat brusc la dreapta pentru a intra în parcare. În acel moment, s-a izbit violent cu autoturismul care circulă pe prima bandă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri