Conflict în stradă urmat de crimă în Timișoara. Un migrant de 27 de ani a fost ucis și un altul a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Crimă la Gara de Nord din Timișoara

Un bărbat de 27 ani, de origine afgană, a murit și un altul a ajuns la spital în urma unei altercații, în stradă. S-a întâmplat în apropierea Gării de Nord din Timișoara. Potrivit informațiilor Digi24, ar fi fost vorba de o răfuială între grupuri de migranți, care trăiesc în clădirile abandonate din zonă. Agresorii sunt încă în libertate.

Ora 17.30, Gara de Nord Timișoara. Trecătorii observă o altercație și sună la 112. Atacatorii se fac nevăzuți, iar poliția pleacă pe urmele lor.

La fața locului sunt chemate ambulanțe. Medicii le acordă victimelor primul ajutor, apoi acestea sunt duse la spital. Din păcate pentru cel de 27 de ani nu s-a mai putut face nimic, în schimb celălalt migrant este în continuare internat sub supravegherea medicilor.

Adriana Blăgniceanu, medic primar medicină de urgență: Un pacient cu o plagă înjunghiată gravă de aproximativ 5 centimetri toracic posterior în stop cardio respirator cu manevre în curs de resuscitare, s-a continuat resuscitarea în UPU. După 30 de minute a fost declarat decedat.

În paralel, oamenii legii au descins în locurile în care migranții trăiesc ilegal și i-au dus la audieri.

Locuitorii din zona Gării de Nord se plâng că în ultima vreme, scandalurile între migranți sunt tot mai dese.

Localnică: Eu aici locuiesc, mi-e frică să mă duc până după colț, după lapte, cobor aici jos să iau ce am, ce n-am, n-am și nu mă duc.

De câteva luni, Timișoara a cerut sprijin guvernamental pentru a rezolva problema migraților, însă până în acest moment, Executivul nu a găsit o soluție.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri