Video Profesoară jignită în clasă de o elevă care râde de ea, în timp ce o filmează

Data actualizării: Data publicării:
180910_tabla burete PACHET_SCOALA_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

O scenă revoltătoare filmată într-o școală din orașul Săcele, județul Brașov, în timpul căreia o elevă jignește și râde de o profesoară în timpul orei i-a determinat pe polițiști să deschidă o anchetă, după ce imaginile au ajuns pe Facebook, scrie Mediafax.

În filmul făcut public chiar de elevă se aude cum aceasta îi cântă profesoarei o manea cu versuri jignitoare și râde. Profesoara încearcă să o oprească, dar eleva o filmează și continuă să râdă de ea. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat.

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov - Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit acesteia, în funcție de rezultatul cercetărilor, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri