Criminal, eliberat în baza legii recursului compensatoriu, acuzat pentru o nouă crimă

Data actualizării: Data publicării:
criminal medias

Bărbatul suspectat că a comis crima de la Mediaş a fost prins de poliţişti. Bărbatul, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu, a comis o altă crimă sâmbătă seara, în Mediaş, potrivit unor surse judiciare, citate de News.ro.

cutit
Foto: Gulliver/Getty Images

VIDEO. Momentul în care criminalul eliberat prin recursul compensatoriu atacă un tânăr de 25 de ani

ACTUALIZARE 16.12: Suspectul a fost prins de poliţiştii din Alba, în baza informaţiilor furnizate de către poliţiştii IPJ Sibiu, în zona localităţii Blaj. Bărbatul va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.


Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Aceştia au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan. Tânărul a fost declarat decedat la spitalul din Mediaş.

Poliţiştii îl caută pe agresor, care nu a fost găsit până la această oră. Cazul a fost preluat de către lucrătorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri