Împușcături în Voluntari. Bărbatul care a tras cu pistolul la locul de muncă a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Imagine descriptivă. Foto: Poliția Română

Bărbatul care a tras un foc de armă în sediul unei companii din Voluntari, fără să rănească pe cineva, a fost prins de către polițiști, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov. Bărbatul fugise de la locul incidentului cu un autoturism. 

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat marți de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale, un angajat a folosit un pistol și a tras în interiorul respectivei societăți comerciale.

„La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au desfășurat activități specifice din competență. La fața locului bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informațiile obținute s-a constatat faptul că, acesta a părăsit curtea societății, cu un autoturism”, precizează IPJ Ilfov.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 42 de ani.

Din primele verificări, se pare că bărbatul a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societății. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri